2012-04-19 07:54:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - kedvező lehetőségek várják

Napi horoszkóp április 19-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jók a kilátásai arra, hogy üzleti és pénzügyeit intézze. A jegyén áthaladó Hold és Merkúr az Uránusszal együtt nemcsak ötletessé, de nagyon éleselméjűvé is teszik. Így képes meglátni a pillanat adta lehetőségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Könnyen manipuláció áldozata lehet, ha nem figyel az árulkodó jelekre. Pedig, aki meg akarja vezetni magát, lépten-nyomon hagy árulkodó jeleket. A bizalmatlanság, habár nem túl jó tulajdonság, néha hasznos is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma úgy van vele, hogy bármire képes, annyi az energiája. Lendületessége a barátaira is átragad. Igaz, ami foglalkoztatja, az nem annyira a munkájával, mint inkább a hobbijával kapcsolatos.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen fontos döntést kell ma meghoznia, ami a magánéletével is kapcsolatban van. Csak akkor vihet végbe döntő változtatásokat, ha mélyen átéli, amit elhatároz. A szerelem tüze kötelező, de lehet-e azt akarni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön igazán nagylelkű fajta, de most még önmagán is túltesz: lemond valamiről valaki más javára. A lemondás annál is szebb, és nemesebb tett, mivel az a valami igen sokat jelentett önnek is. Mégis meglepően jól érzi magát e tettől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A tavaszodó idő igen jó hatással van a kedvére is. Igaz, az energiáival azért érdemes lenne kissé mértékletesebben bánnia. A napsütést is inkább óvatosan élvezze. Most könnyebben leéghet, mint máskor.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hamarosan itt a napsütés, érdemes lenne már most elkezdenie készülni a hétvégére. Trombitálja össze barátait, egy hétvégi kirándulás segít majd a kikapcsolódásban, hogy kipihenje a dolgos hétköznapokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kedvező lehetőségek várják, csak ne rohanjon el mellettük. A lehetőség karnyújtásnyira van. Az örömöt legjobban akkor élheti át, ha meg is osztja másokkal. Elsősorban azokkal, akik a legközelebb állnak önhöz: a családtagjaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy ellensége sokat tehet ma azért, hogy kellemetlenül érezze magát. Még azt is megkísérelheti, hogy egy életre tönkre tegye önt. Az okokat nem keresheti másban, mint a kicsinyességben és az irigységben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Több eredményt érhetne el a mai napon, ha csak egyetlen dologra koncentrálna. A feladatok, amiket kitűz maga elé, külön-külön még csak megoldhatók, ám egyszerre biztosan nem boldogul mindennel. Kezcje a legfontosabbal!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne dühítse magát a munkahelyi pletykák miatt. És főleg ne törődjön az alacsonyrendű áskálódókkal. Ha visszavág, csak magát is lealázza. Aki lefelé kapirgál, nem láthatja, milyen csillagok vannak az égen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap ideális lehet a rendteremtésre: nemcsak maga körül, hanem a lelkében is. Persze a kettő nagyon is összefüggésben áll. A rend, amit maga körül teremt, visszahat a pszichéjére is. A valóságban persze fordítva van.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: